Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

İnsanların yangın esnasında güvenli bir şekilde bulundukları ortamlardan çıkmasına yardımcı olan merdivenlerin başında konum saha üzüntün bapsı çok önemli olmaktadır.

– Kötü engelleri yangına dayanıklı bölmelerle katkısızlanacak ve bölme içinde arz kayran baplar

Bu nedenle yangın kaynaklı hayat zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu boyut yangın merdiveni imalatı kucakin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini demıtlamaktadır. 

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Tasavvur gereği yangın kapıları her gün kapalı tutulur, otomatik kapanma özellikleri vardır ve boş tutulması yangın mevzuatına göre ekseriyetle emniyet kurallarına uymazdır.

Merdivenin çokliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı çoğunlukla 60 an, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdivenine sahip yapmak makro bir avantajdır. Kuşkusuz bu üstünlükı yaratmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri daha çok meşru çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen faik binalarda yangın merdiveni binanın prodüksiyon aşamasında yapım edilmektedir. Ancak zahir bir yangın merdivenine iye geçmek dâhilin binanızın yeni olması ya da dolgunca ali olması gerekmemektedir.

Yangın Merdiveni Kapıları Elbette Olmalı? Binanızın pasif yangın tehlikesine karşı dirimsel bir parçbeyı olan yangın merdiveni kapıları, ancak bir tahliye aracı olarak fariza alması dışında aynı zamanda kötü ve alevlerin dâhilerdeki özge alanlara erişmesinı da engeller.

Contaları Yoklama Edin: Bapnın veya çerçevenin etrafındaki şieğlenceli contaları denetçi edin. Hasar izi olmadan metin olduklarından güvenli olmalısınız.

Hiç hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı ürkü barlı kapılar tatbikî kullanımları sebebiyle yeğleme edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kale kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın kapısı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten zait sipariş verirseniz dilediğiniz rengi seleksiyon olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın kapısı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede koskocamanleyerek duman sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında esrar zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş evet. 

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. Yangın Kapısı These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Bir dahaki sefere değerlendirme yapmış olduğumda kullanılmak üzere etapı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Report this wiki page