Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Montaj: Yangın bapsı, sadık şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Kaçış muhtevain kullanılmasına cevaz maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en yetersiz basamak koskocamanliği, konutlarda 100 mm’den ve öteki örgülarda 125 mm' den azca gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her iki birlikte örek, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.

Kapı sayesinde yangındaki duman kucakeriye tuzakınmaz. Kullanılan malzemeler sebebiyle, yangın sırasındaki ısı ve esrar kapının içine giremez.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce verişi bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene altına kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

1 mm yahut henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına gereğince çok henüz dobra ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz üzere yükselmekı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 2500 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Yaklaşık 20 bülten tecrübemizle ve her biri dair uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çkırmızıışmalarımızla siz kalburüstü iş ortaklarımızın sağlam çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması esenlanabilir.

İşaretleme ve Aydınlatma: Yangın çıkış kapıları, yangın esnasında kolaylıkla bulunabilmesi muhtevain şayan anlayışaretleme ve ivedi Yangın Kapısı kalıp aydınlatması ile donatılmalıdır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya değindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Bu yüzden size tavsiyemiz sahaında bilirkişi ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların gerekli testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Faik sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı içlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar hayat kurtarmaktadır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını gerçekleştirmek binaların yangından korunması dâhilin elzemdir.

Report this wiki page